Meet-Me Room – Gazduire Web - Servere Dedicate - Colocare - VPS - Servere Dedicate Germania

Meet-Me Room

Centrul de date HOSTMGS este prevăzut cu o nouă infrastructură distribuită care permite oricărui tip de rack din centrul de date să se conecteze reciproc atât în ​​tehnologie de fibră, cât și în cupru.

Pentru a activa conexiunile noi cu alte rafturi, fiecare rack nou instalat trebuie să fie conectat la cel mai apropiat terminal al camerei de întâlnire prin intermediul unei cablaje structurale care include un trunchi optic / electric care se termină pe un patch de delimitare.

Toate conexiunile transversale vor fi apoi realizate în interiorul infrastructurii camerei de întâlnire, ca niște patch-uri din fibre sau cupru între panourile de despărțire.

Configurarea cablurilor structurale
HOSTMGS utilizează tehnologia MPO (push-on multi-fiber) pentru a optimiza ocuparea, configurarea și trasabilitatea conexiunilor încrucișate între panourile de patch-uri. Cablurile structurale de la rafturi la terminalele de cameră sunt realizate de HOSTMGS conform cerințelor clienților, conexiunile disponibile sunt:

Un singur mod OS1 fibră / LC conector
Conector fibră / LC OM4 cu mai multe moduri
Conectorul Cat6 Copper / RJ45
Cantitatea minimă de comandă este de 6 perechi de fibre sau 5 cabluri din cupru, fiecare panou de patch-uri 1RU poate găzdui până la 48 de perechi de fibre sau 20 de cabluri de cupru.

Conexiunile unice sunt realizate de HOSTMGS:

în conformitate cu lista oficială de prețuri NAMEX 2018, toate conexiunile transversale care trec prin noua infrastructură MMR / MPO sunt percepute printr-o taxă recurentă de 60 EUR / lună, legătura internă cu infrastructura MMR moștenită percepe o taxă non-recurentă de 150 EUR. Toate prețurile fără TVA.

EnglishItalianRomanian