Bun venit pe Hostmgs

Sa ne cunoastem!

Dureaza cat bei cafeaua & fumezi o tigara

Despre compania noastra!

Compania Europa Data Center este prezentă pe piaţa europeana IT din 2014. Am debutat prin parteneriate cu companii locale de prestigiu, experienţa acumulată permiţându-ne să ne extindem cota de piaţă prin conceperea şi implementarea unor pachete de servicii adaptate segmentului mainstream.

Compania se afla in Italia, si este una printre primele companii de IT din Europa care ofera servicii marilor companii precum ( Banca Transilvania, Traxx,MC,Loto Mattica).

Data Center-ul nostru este fondat si situat de un staff romanesc.

Data center-ul şi infrastructura de comunicare au fost proiectate de către o echipă de ingineri specializaţi, pe baza standardelor industriei, fără să ignorăm însă nevoia de flexibilitate a utilizatorului modern. Procedeele operaţionale interne aduc îmbunătăţiri majore în experienţa de utilizare a serviciului, evitând adoptarea unor procese greoaie specifice mediului enterprise, dar fără a face compromisuri în ceea ce priveşte securitatea fizică şi IT.

Ne mândrim cu faptul că soluţiile alese ingenios ne permit să depăşim standardele de uptime, performanţă şi securitate, garantând totodată clienţilor o creştere mai rapidă a afacerilor permiţându-le economii considerabile în bugetele operaţionale IT.

Ce garanteaza compania noastra?

Suntem mândri să garantăm o experiență de găzduire de calitate sau banii înapoi.
O garanție bazată pe realitate ... cine ar fi crezut ?!

Incredere

Asistenta 24/24

Backup Zilnic

Siguranta Garantata