Sponsorizări
Oferim sponsorizări constând in servicii de web hosting, nume de domenii şi certificate SSL pentru proiecte caritabile sau pentru orice alt tip de proiecte care considerăm că merită susţinere. Dacă aveţi un astfel de proiect va rugăm să contactaţi Dep. Vânzări.

Concursuri
Aveţi un site cu un trafic decent, cu o comunitate care vă apreciază munca şi doriţi să desfăsuraţi un concurs pe situl dvs. ? HostMGS vă poate pune la dispoziţie abonamente de web hosting şi domenii pe care să le oferiţi ca premii. Contactaţi Dep. Vânzări cu un plan detaliat al concursului pe care intentionaţi sa il organizaţi şi cu lista premiilor pe care doriţi să le oferiti. Vom evalua propunerea dvs. şi vom reveni cu un răspuns in cel mai scurt timp posibil.

Bartere
Daca aveţi un site cu un trafic mediu-mare (minim 2.000 vizitatori unici/zi) si sunteţi interesat de un barter prin care să vă oferim servicii de web hosting contra publicitate pe situl dvs., va rugăm să contactaţi Dep. Vânzări.Powered by WHMCompleteSolution

Our official partners
Incepand de la pagini de prezentare şi pană la magazine online, platforme de elearning, televiziuni, situri de stiri sau download, intotdeauna avem soluţia de web hosting potrivită: abonamente shared web hosting cu trafic necontorizat, streaming, servere virtuale (VPS), servere dedicate sau clustere cu redundanţă garantată. Oferim servicii de web hosting bazate pe Linux sau Windows, in funcţie de cerinţele clienţilor. Folosim tehnologii avansate, unele dezvoltate sau adaptate in-house pentru a asigura un serviciu de web hosting cu o disponibilitate apropiată de 100%.