Imaginile sunt din data centerul nostru si nu pot fi copiate fara acordul nostru.

Colocare servere in datacenter Hostmgs

Valoarea reala a serverelor tale este data de aplicatiile instalate si mai ales de functionalitatea lor in parametri optimi. Serverele gazduite in spatii improprii iti pot pune in pericol afacerea. Serviciul de colocare oferit de Hostmgs iti asigura un SLA minim garantat de 99.982% si un standard de calitate TIER 3. Te poti concentra pe afacerea ta, stiind ca serverele sunt permanent functionale.

Descriere Data Center HostMgs

Data Centerul Hostmgs este construit folosind cele mai noi si performante tehnologii, cu linii electrice supradimensionate si redundante, solutii de racire profesionale si dimensionate cu mult peste necesarul maxim. Din punct de vedere al conectivitatii, sunt realizate multiple interconectari redundante cu marii furnizori de servicii Internet din Italia precum si legaturi directe international.
Locatie Datacenter Via, Fosso Del Poggio 91 Roma ( Italy)

Powered by WHMCompleteSolution

 
Our official partners
Incepand de la pagini de prezentare şi pană la magazine online, platforme de elearning, televiziuni, situri de stiri sau download, intotdeauna avem soluţia de web hosting potrivită: abonamente shared web hosting cu trafic necontorizat, streaming, servere virtuale (VPS), servere dedicate sau clustere cu redundanţă garantată. Oferim servicii de web hosting bazate pe Linux sau Windows, in funcţie de cerinţele clienţilor. Folosim tehnologii avansate, unele dezvoltate sau adaptate in-house pentru a asigura un serviciu de web hosting cu o disponibilitate apropiată de 100%.