Alege calitatea

Hosting Stabil RapidSigur

Lasa serviciile pe mana profesionistilor si ia-ti timp liber!

Super Asistență

Puteți conta întotdeauna pe noi, așteptăm cu nerăbdare să rezolvăm probleme. Vă punem la dispoziție instrumente rapide și eficiente: chat, e-mail, telefon.

Timp de funcționare a rețelei

Suntem fanatici de Uptime. Monitorizam toate serviciile intern și extern H24, la fiecare 60 de secunde, pentru a demonstra fiabilitate.

Maniacii securității

Folosim sisteme de protecție live pentru patch-urile de securitate ale nucleului. Toate serviciile gestionate sunt protejate atât prin copii de siguranță automate, cât și manuale.

De ce să alegeți Linux Hosting

Este Hosting Romanesc Super rapidSigur

Platforma rapidă, sigură și flexibilă pentru a realiza orice tip de proiect pe web.

cPanel

Panoul de control cel mai utilizat de cei care aleg Linux care vă permite să configurați funcțiile de Găzduire. Puteți încărca fișiere, instala aplicații și gestiona copiile de rezervă în cel mai scurt timp Toate acestea și multe altele!

Gazduire multi-domeniu

Dacă gestionați mai multe site-uri web, puteți achiziționa un singur plan de găzduire și îl puteți utiliza pentru mai multe domenii, atribuind bazele de date disponibile în funcție de nevoile dvs. Pe măsură ce afacerea dvs. crește, puteți trece oricând la un plan superior.

Hardware ssd

Datele dvs. sunt stocate pe discuri SSD: spre deosebire de hard disk-urile tradiționale, aceste unități SSD au performanțe semnificativ mai mari, oferind site-ului dvs. o viteză de răspuns mai mare.

Ai nevoie de mai multă putere? Server personalizat Discutați cu un manager.

Contacteaza-ne la 0371782303 sau e-mail: